Csúszka masszázs

Az érzéki csúszka masszázsnál test érintkezik a testtel. Az ismétlődő mozdulatok előkészítik a testet és a lelket a gyönyörre. Az érintés kedvezően hat a fizikai és pszichés állapotunkra, az érzéki csúszka masszázsra ez fokozottan igaz. Kevesen tapasztalják meg, hogy a test egésze erogén zóna, egy profi masszőz, masszőr azonban tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden érintés izgató legyen és mindent bevetve juttatja el Önt a gyönyörhöz. Az érzékek nagyon magas fokát tapasztalhatja meg, ha minél lassabban kapja az érintést, nyomást, húzást. A csúszka masszázs a test egészére kiterjed, a test minden sejtjét izgalomba hozza.

Bár az érzéki csúszka masszázs érinti a test összes érzéki pontját, mégsem keverendő össze a szexmasszázzsal, ami kifejezetten a nemi szervekre irányul!

Az érzéki masszázs szexi, csinos fehérneműben történik.

forrás: masszazs1222.5mp.eu

Comments are closed.

 • Erotikus masszázs

  Az erotikus masszázs alatt olyan élményben lehet részed, melyet máshol nem tapasztalhatsz. Az örömök egy magasabb fokát ismerheted meg. Az erotikus masszázs során az élvezet hosszan tart és nemcsak a testnek, hanem a léleknek is felfrissülést, ellazulást ad. A boldogság érzete az melyért érdemes kipróbálni.

 • Melyik masszázs ?

  Válassz egy masszőrt (masszőzt), kényeztesd magad! Nem baj ha nem tudsz választani a masszázs fajták közt, a menüben található leírások segítenek, de választanod sem kell, a helyszínen pár perc alatt eldől mire is van szükséged. Egy biztos; új emberként távozol és ha egyszer kipróbáltad visszatérsz.

 • Nem szexuális szolgáltatás

  Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy hirdetőink szexuális szolgáltatást nem nyújtanak!

  A szégyen érzet egyáltalán nem lehet jelen, hiszen az erotikus masszázs nem szexuális szolgáltatás, de gyógyhatásai közül a szexuális problémák kezelésére igen alkalmas.