Lingam masszázs

A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert. A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly’ nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, és a hímvessző különleges masszírozása, az ejakuláció többszörös visszatartása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

forrás: www.pesti-masszazshaz.com

Comments are closed.

 • Erotikus masszázs

  Az erotikus masszázs alatt olyan élményben lehet részed, melyet máshol nem tapasztalhatsz. Az örömök egy magasabb fokát ismerheted meg. Az erotikus masszázs során az élvezet hosszan tart és nemcsak a testnek, hanem a léleknek is felfrissülést, ellazulást ad. A boldogság érzete az melyért érdemes kipróbálni.

 • Melyik masszázs ?

  Válassz egy masszőrt (masszőzt), kényeztesd magad! Nem baj ha nem tudsz választani a masszázs fajták közt, a menüben található leírások segítenek, de választanod sem kell, a helyszínen pár perc alatt eldől mire is van szükséged. Egy biztos; új emberként távozol és ha egyszer kipróbáltad visszatérsz.

 • Nem szexuális szolgáltatás

  Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy hirdetőink szexuális szolgáltatást nem nyújtanak!

  A szégyen érzet egyáltalán nem lehet jelen, hiszen az erotikus masszázs nem szexuális szolgáltatás, de gyógyhatásai közül a szexuális problémák kezelésére igen alkalmas.